manolo..


Valborg....och Manolo Blahnik

Jaha nu var det dax igen att elda har det verkligen gått 1 år sen sist?
yes tydligen.

Tillbringar kvällen och antagligen hela fredageni Trosa alltså inte i mina trosor utan i Staden Trosa, närmare bestämt vid havsbadets camping i husvagnen såå mysigt med alla barnen.

Har ockå en NYHET jag har vunnit en ebay auktion på ett par Monolo skor yes äntligen kan jag känna mig som Carrie i Sex and the city trots att detta var en platt variant. De kommer från Latvia .. ska bli kul å se vad som kommer.

Andra klipp:  2 Bert böcker på Tradera, 1 nytt mascara under halva priset mot H&M, timberland sandaler kanonsnygga till lilleman för en hundring.
Sen säljer jag bort allt gammalt - ligger man i kan man tjäna en tusing i veckan SKATTEFRITT!!!!

KRAM alla mina läsare om det nu finns några... Vintern raaaaaaa.....

Det är vår i luften...

Jaha då var det dags igen då. Vaddå undrar ni? jo att rensa bort maskrosor, när jag nämde det för yngsta sonen tyckte han att jag var dum som tog bort dem: de är ju fina..jaa så kan man ju också se på saken men jag tror att jag rensar bort dem för säkerhets skull, vill ju att det ska se snyggt ut till vår årliga after work i trädgården vill ju inte misstas för en "slarv-maja".
Har också fått behålla 7 tulpaner, det är en ständig kamp mot rådjuren - funderar på att hyra in en vakt för patrullering nattetid....

Dagens outfit = grön kofta H&M, Linne från COS och brun kjol från SAND beige stövlar från Top Shop om det nu är nån som är det minsta intresserad annars är detta gratisreklam!!

Idag är det också dags för ett av  veckans träningspass som är hela 2 stycken.

Låter så himla ambitiöst att säga att man ska träna, låter som att man lyfter skrot i 2-3 timmar när sanningen är att jag hafsar igenom 1 timmes cirkelträning där jag skrattar åt "spreta med benen" övningar och ramlar platt i marken efter 3 armhävningar- men det gör säkert nån nytta.

Annars går jag väl och lallar på Lisa Nilssons: En kort - en lång som vi ska sjunga i kören och försöker lära mig min stämma låter hellre än bra när jag sjunger faktiskt, man får vara glad att man får vara med i huvudtaget.


Dream shoes are mine.......


Girl in suburb

eller tanten från förorten. Skulle kanske presentera mig, tjej/kvinna/tant 41 år med 3 ungar + man + husvagn+ båt+hus.
Varför bloggar jag då?
Kanske för att jag drömmer om att skriva en bok men det känns som överkurs just nu.
Vill skriva om den glamourösa vardagen jag lever i..ha ha

Gillar SKOR, Kläder, väskor, Växter, musik, sjunga, GLAMOUR.
Men utmaningen är inte att shoppa loss i en vanlig affär nej nej no way Second hand och konstiga outleter på vischan och förstås FAVORITEN Tradera och Ebay!! tjohoooo vad faan gjorde man innan internet kom?

När man ser mig på Ica är jag långt ifrån glamourös har skitiga gympadojor och alltid samma fula adidas brallor på mig huuhh, men jag kommer oftast ifrån rabatten kan inte hjälpa det gillar att va lite skitig och jordig för att sedan glida ner i mina 10 cm klackar och klänningar som jag älskar!!! Tyvärr är det fö lite partyn för en morsa med ungar och resande man men man kan ju hoppas att min tid kommer........


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0