Grått grått och åter grått

Det borde vara standard med ljusterapi åt alla nordbor gratis, undra om fler människor tar livet av sig under dessa vidriga månader?

När man går upp är det svart och när jag kommer hem är det svart och emellan tittar jag ut genom fönstret där allt är grått. jävligt upphetsande.

Vår julkonsert skiter sig nog då vi fortfarande inte kommit på ett namn till vår grupp, vi kommer dock satsa på en vårkonsert istället.

Som en körkompis sa:

You never get a second chans to make a first impression.

Secondhand business..

på lunchen, idag gjorde jag ett kap en Höganäs te-kanna i grönt för 75:- jättefin, samt 2 legobyggsatser för 15:-
Kul med second-hand skulle kunna åka på en second-hand semester man kanske skulle starta en resebyrå för vintage-lovers eller??

Den jag går till är i alla fall Läkarmissionen och där går allt till välgörande ändamål folk jobbar gratis där hela dagarna - helt otroligt.

Second hand är Miljövänligt det är ju helt grymt bra andra tar hand om min gamla skit och vice versa.


Bootcut inget för riktiga män!!

ooooäak, inte snyggt ser en kollega som varje dag går omkring i såna fula jeans han ser kobent ut i denna outfit, och fattar inte att han skulle se faan så mycket bättre ut i raka jeans.
På sin höjd kan tjejer ha dessa jeans om de inte är lågt skurna förstås med flip-flop eller sneakers lite flowerpower absolut inte med stövlar under grrrrrrrrr...

Men detta är ju något jag tycker alla har rätt att tycka vad man vill.


Vill ha....prisvärt...

 199:- LindexDinsko 499:-

 


Konstförening på vinst och förlust..

Har varit med sen 98 och har vunnit 3 gånger??!! Inte mycket förstås men ack så spännande - ikväll smäller det 17.00 är det middag med dragning så snart kilar jag ner 2 våningar och får lite röd-tjut och mat och spänning förstås =mysigt.

Idag på BVC tyckte de att min yngsta pojke hade "fetma" kändes som att få en fet smäll i ansiktet -- faan inte det oxå, vi matar inte barnen med chips och läsk som andra gör vi vet inte varför han är knubbig han växer dessutom rejält på längden också, så nu väntar remiss från Karolinska och Dietkliniken suck!! Förra gången jag gjorde det var det för att första sonen var för smal....ironiskt eller?

Hur var vinstresan då??

Skitmysig det enda smolket i bägaren var att hotellet bara bjöd på en middag de hade missat att det ingick halvpension men va faaan vi travade ner till en mysig Italiensk krog istället och på fösta gången sen -95 sov vi i vattensäng...ha ha därav asont i ryggen hela veckan lång.


Michael är bäst...

Läste ett elakt inlägg om Filmen "This is it" av Kristin Liddie den var helt underbar man fick följa med bakom kulisserna och se hur han jobbade det har jag aldrig sett förut, hur han skapar sitt sound och hur noggrann han var och ödmjuk och snäll mot sina medarbetare, den var skitbra och hela biopubliken applåderade och alla sjöng tillsammans när vi gick ut - jag tror du som skrev "ner" filmen inte gillar Michael i huvudtaget du skriver att det är för att pressa pengar och att Michael själv inte kunde bestämma om div. scener o dyl. men filmen är gjord med stor respekt för Michael och som speglar en positiv bild av honom så "cut the crap girl"

Det är många med mig som älskar Michael och är evigt tacksam att få detta värdiga avslut.

THIS IS IT!! Your music will live forever and ever.


RSS 2.0