Gråt och tandagnisslan...

Igår var det en vidrig dag på alla sätt, chefen ringde upp och ville ha samtal med mig och en annan kollega som jag gett konstruktiv kritik enligt mitt tycke. Jag skulle helt enkelt få en utskällning, kränkt och arg började jag grina som en galning på jobbet usch jag flippade ur och slängde telefonen i golvet.

Idag var så mötet det var många hårda ord men jag fick ur mig allt skit som jag burit på och efteråt var jag alldeles tom helt slut var jag, kom hem och ut o sprang i skogen i 2 timmar klättrade i berg och lite rödvin som avslut nu känns allt bättre trots allt.

Måndag hela veckan..

Katten Gustav och jag har en sak gemensamt vi HATAR måndagar det spelar ingen roll om det är massa kul på jobbet det är bara vidrigt att dra upp barnen och sig själv ur den härliga varma mysiga sängen vingla ut på toaletten och försöka göra något av det halvdöda ansiktet i spegeln.

Men allt kunde varit värre: man kunde vara arbetslös, sjuk eller varit en man (ha ha.)

Gud vad jobbigt det måste vara att ha hår i ansiktet- jag tycker bara att ha stubb på benen är en plåga tänk att ha det där stickiga i ansiktet där hyn är så känslig stackars alla män!

Solen skiner  och igår plockade jag ur allt ur  växthuset utom sena tomtaer och chili och fikonträdet och vindruvorna förstås.

Nu känns hösten och mörkret nära men det kan vara skönt att gå i ide ett tag och mysa när regnet smattrar mot rutan. Nu ska jag snart gå hem, lillen ska med hem till en kompis så jag blir helt ensam känns konstigt!

Telefonsnurr och Irish Coffee

På bilden den yngre sonens gose-djur


Igår for jag iväg till min kollega och vän på kontoret nära Köpenhamn, vi jobbade hårt lunchade jobbade hårt igen och åkte sedan hem till hennes mys-hus på Danska landsbygden. Väl framme träffade jag hennes underbara pojkar 9 och 12 år, så väluppfostrade och gästvänliga. Vi spelade kort, laddade över låtar till varandras mobiler hoppade studsmatta för första gången i mitt liv, läste skvallertidningar på Danska och åt gott och avslutade kvällen med ett "Irish race" När barnen somnat somnade 2 trötta mammor i soffan (det är andra gången vi gjort detta) en avslappnad mys-kväll som vi gärna gör om.

När jag sedan åkte hem tidigare idag råkade jag checka in min påslagna mobil.
I gaten påpekade jag detta missöde och de var tvungna att kontakta piloten ifall detta skulle störa flygningen på något sätt, men tydligen skulle det gå bra rapporterade de, när vi sedan landade oskadda pratade jag med piloten och undrade varför det inte hände nåt litet pga min mobil - de bara skrattade helt galet åt mig, tydligen är det inte så himla farligt ändå.

På hemvägen stannade vi vid flyg-spottarnas ställe vid bana 3 arlanda vi fick se en stor JUMBO landa till ungarnas förtjusning!

Har fått grymt svår stämma på en jul-låt som vi ska repa i morgon..suck hur ska det gå?


I cyberrymden kan ingen höra dig gråta...

Skönt att släppa ut allt skit såhär i cyberrymden bara prata av sig om allt.
Jag lider av hälsoångest - den mest meningslösa av alla ångestar..
Man kan inte göra ett skit åt vad man får för sjukdom eller inte.

Leva livet är ju en klyscha men varför inte försöka det är ju faktiskt en av de få saker som är gratis.

Solen skiner jag har ett jobb, hälsa, familj och hus, men så smyger sig den jäkla nojjan på så fort jag ser en prick det är skitjobbigt låter banalt men det är inte kul vill jag lova.

Nu är det skomakare, lämna tillbaka lillens skor som sprack efter 2 veckor på Din Sko och kanske bara kanske köpa en klänning.....och sedan till lillens gymnastik och hämta honom hem till min Kompis Helena och käka
middag - mannen får klara sig själv  han åker med 99% säkerhet till Driving rangen...

Födelsedag med halsont!!

Idag fyller jag år 42 långa år, det känns bra inga problem alls med det.
Familjen sjöng vackert, 5-åringen hade gjort en underbar pärlplatta på dagis och en fin streckgubbe som skulle föreställa mig med långa snygga ben..
Mannen kom med en ny driver-klubba och ett par golf-skor i vit/rosa tjusiga!! Inte för jag kommer spela bättre men outfiten är väl halva golf-grejen.
Dottern ritade ett vackert grattiskort.
Vilken underbar familj man har.

Som Lotta Gray sa i TV igår: Att lära sig leva för stunden! Det gjorde jag i morse ska ni veta, jag njöt varje sekund och tycker att jag har det skit-bra, tyvärr känner jag svullna "bollar" i halsen usch men vad faan är en förkylning?? Inget.


Och solen skiner och utanför fönstret ligger kor i hagen, de lever verkligen för dagen tuggandes och vilandes.


Traderavinst

Vann en cool väska på Tradera från Celine i skinn, gillade färgerna och som vanligt har jag misslyckats totalt med att tänka ut: vad ska jag matcha med? Ingen aning bara impuls som vanligt. Vår Vokalgrupp går framåt, tyvärr ett manfall på 2 pers igen!! Men vi kör på först ut är att sjunga på gudstjänst för att "betala" lån av kyrkan för jukonserten den 198/12 sedan hägrar Beatlesconcert i Tumba 11/12 som jag missar då jag är i Thailand.

Kul på tippen...

Körde till tippen igår alldeles själv, nåja grannen fick koppla på släpet fick inte till det om man säger så. Väl där kom tipp-chefen fram till mig och jag frågade om hjälp med en tung TV då han fick syn på 2 kanonfina sängar i en container - sjuka människor som slänger sånt sa han och jag höll med... Ta dem utbrast han -oh ja sa jag har letat efter sängar i min prisklass behöver egentligen 3 till alla barn men 2 är en god början fina resårmadrasser med tjocka fina bäddmadrasser allt tvättbart och fina Ekornes. Jag tycker jag gjorde tiderna klipp i alla fall men andra kanske tycker det är rätt snuskigt men jag är nog lite snuskig!!

Italien -09


Träning är kul...

tycker jag efter att ihärdigt kört passen på jobbet och vips tycker jag det är skitkul känner mig full av energi - det hjälper faktiskt. Spelade golf igår igen gick rätt dåligt men det spelar ingen roll det är skitkul helt enkelt.Alla borde prova på. Sitter här ensam nu har barnen somnat och mannen bor på hotell han återkommer troget i morgon kväll! Nu hägrar soudoku och nanna kudden.

Working 8 to 5

Suck, solen skiner och här sitter man inlåst på jobbet, men man ska inte klaga det finns dom som är arbetslösa och sjuka, bara att bita ihop. Har precis bokat kyrka för vår Julkonsert =kul 19/12 i Tullinge Kyrka det blir grymt vill jag lova. Vår nya Vokalgrupp kommer bli helt outstanding ett gulligt gäng på 9 själar. Olika åldrar olika hudfärger och olika kön - kan det bli bättre???? Längtar till Söndag då vi ska repa igen.

Sing sing sing

Tjohoo nu har man sjungit på bröllop igen - skitkul at få gå på bröllop utan att känna en människa.
Det var en härlig familj i alla fall och vädret höll i sig då det var utomhus vågat i september faktiskt.
Intar just nu en GT nr. 2, mannen surfar sonen kollar barnTV och jag bloggar en Lördagkväll men vi myser
det är så skönt att bara vara och göra vad man vill.

Ska kolla favoritsiten Yoox.com där dom har grymma sales där man kan fynda!!

tappade..

lusten att blogga ett tag, vem fan vill läsa vad jag tycker och tänker= ingen alls , tråkig halvful kärring från
förorten vad har hon för drömmar, åker till stan 2 ggr per år, hon har ju inget liv??


Sen sist har jag börjat spela golf i den mån tiden räcker till - mannen han köpte 3 golfset på en gång lika bra
tyckte han ha ha..

Blogg jag bara måste följa: Vimmelmamman, ingen kan mäta sig med den bloggen den är beroendframkallande helt enkelt.

Lillpojken fick en ny pyjamas idag - en hel pyjamasdräkt med blixten mc queen på, på HM prackade personalen på mig en 20% rabatt kupong de kanske tyckte jag såg fattig ut och det är faktiskt sant nu efter semestern suck.

Klädinköp= 0

Jag har allvarliga musproblem också måste köpa en ny....

på mitt dekolletage

RSS 2.0