Fredag eld och drinkar

Jaha idag brakar det loss med eld och fyrverkeri vid vår fina sjö.
Våra kära gäster kunde inte komma ikväll då de fått påhälsning av Herr och Fru Lus så vi har bokat om vår träff.
Däremot kommer min bästis H på besök och vi ska antagligen dricka bubbel i bubbelpoolen och skratta och kanske gråta (stackars mannen)

Vinten Raaaaasat men vi har en snöhög kvar bakom grannens garage helt otroligt.

Mina små pysslingar har åkt till sin far och vidare till Finland på Vattenland så nu har man bara 1 unge hemma han tjatade till sig bakugan för 350:- igår suck!! Och jag mesen betalade och såg glad ut.


Stormöte och möte igen...

Skitmöte på jobbet med inblandad psykolog -gruppen ska bli harmonisk och lycklig men eftersom problemet ligger på en fel-rekrytering så kommer detta visa sig vara helt onödigt. suck"
Nästa möte resten av dagen bestod i gammal skåpmat med flådiga namn man vill blåsa liv i .. ännu mera suck!
Nickade till ett par gånger och efter det var jag vidrigt as -trött helt jävla väck i huvet.

Skulle skicka tradera försäljning med DHL men kartongerna var slut vilken jävla skit-service DHL är same shit as usual, vi har dem på jobbet och det suger stenhårt.

I morgon siktar vi på:
Träna
Laga god och näringsriktig mat till de små liven
vara frisk å kry
Pollenhalten är låg
Bada i nya bubbelpoolen
Smörja in mig i nya cremen från Kicks

Nu ska jag gå in till minsta sonen och gosa och mysa och försöka sova.


Nercabbat och ChiGong

Åkte till stan nercabbat idag - skulle lämna in nya skorna som hade spikar som stack upp i hälen -AJJJ.
Jag satt som en gammal dam med filt över benen - det var rätt kallt faktiskt och arselvärmen i bilen på högsta volym.

Fick förstås inte byta skorna utan de skulle till NK :s skomakare det innebär ett andra besök i morgon... billigt och bra suck!

När jag sedan skulle åka å träna YOGA var läraren sjuk och en rätt skum dam skulle köra Chi gong eller hur det nu stavas - det var rätt segt och svettig blev man INTE... får träna cirkelträning i morgon så man får
upp lite flås, BEACH 2010 nästa - men det är ju inte fy skam att bada i vassen heller.

Huvudsaken är att man är frisk å kry, och att mina småkryp är det .. klockan är 20.24 och de lekar alla 3 ute i trädgården är inte det ett säkert vårtecken så säg????


Förortstant med shoppingkassar på Grodan...

I förrgår gjorde jag ett oväntat besök i den stora metropolen Estockholmo jag och en kompis tog pendeln och shoppade loss på min favorit-butik RIZZO - ett par fotriktiga loafers och inget porrigt spännande alls men snygga, sen shoppade vi vidare på NK för att senare avrunda med barnkläder på HM.

Sen sjönk vi helt slut ned i sköna fotöljer på GRODAN restaurang bar mitt på Sergel och avnjöt Öl och de största raggmunkarna med fläsk jag nånsin sett  - fett- nice pratade massa skit och åkte sedan hem till man och barn... Fattigare och Lyckligare... Underbart med Egen-tid Man är inte bara mamma Katta utan bara Katta.

Sen att de svindyra skorna var för små och hade spikar som stack upp i hälarna det är smällar man får ta.. jag åker dit och klagar i morgon i min CAB och så kanske det slinker ner ett par skor till bara sådär...

Idag fyndade jag en Chanel väska på sonens Tennis som hade "klädbytardag" hittade också fina Adidas kläder åt äldsta sonen som var helt nya med prislapp för 40:- det kallar jag Klipp!! 

Nu ska jag gå och sjunga till WII med yngsta sonen - dottern har en kompis som ska sova över =mysigt.

Danskarna är här...

Min goda vän från Danmark är här med sina 2 barn - nu var det deras tur kan man säga.
De bor ute i husvagnen och jag hoppas de trivs därute.

Vi shoppar, äter god mat och dricker drinkar. Ungarna har kul spelar spel, är ute och bara myser i varandras sällskap med lite lättare språkförbistringar.

Hårdsäljer grejer på Tradera, har dragit in ca. 1200:- på gammalt skit från vinden och där finns fler grejer att hämta - dvs. jag sitter på en förmögenhet haha och det är skattefritt.

Shoppat: Svart jacka, doftolja från Make up Store.

I morgon väntar Yoga och att mina kära vänner åker hem igen, tur att de bokat tåg då ask-molnet gör det omöjligt att flyga.

Sänder en tanke till Sara idag. 

Chipdoktorn

Nu har mannen varit och chippat min bil till 190 hästar, den känns lite piggare men vem är jag att avgöra detta jag som inte märkte när växellådan la av in min gamla Skoda Octavia - körde omkring glad i hågen i 2 veckor innan mannen lånade bilen och sa: Vad faan den har ju bara 1 växel - har du inte märkt något?...NÄÄÄHH inget alls. Ha ha det kostade 14000:- hela kabelhärvan var paj.
Sen sålde jag skiten.


GLAD PÅSK alla ni därute...

I förrgår var det 19 som besökte bloggen och igår 1, oavsett om hur många ni är så önkar jag Er en solig och skön påskafton för det ska jag ha. Har inhandlat en ny klänning för detta"event" i rosa spets  ahhh det är
verkligen jag i ett nötskal - glitter glamour spets och högklackat.

Ska träffa syrran hos mamma=kul då hon bor i London.

Nu ska jag ut och lapa liter mer sol innan den går ner för idag.

Körde förresten ner-cabbat idag och åkte förbi golfbanan och vet ni vad???? Den är igång golfare är galna och jag är en ibland dem ska försöka ta grönt kort ï år.
Wish me luck.


Mot blåkulla i 180

Jaaaaa jag har fått ett nytt sportfilter i min nya bil...EHHH tänker ni, vad faaan är det? jag själv skulle nog shoppat smink för de 900:- som mannen la ner på detta lilla roliga, men jag får vackert erkänna: Bilen blev piggare..

tjohooo Nu får det bli sol jag vill Cabba ner och köra omkring och glassa i förorten med matkassar och ungar som sparkar på min ljusa skinnklädsel...

Problemet är gubben åker till bilmässan i morgon - vad ska jag ha? Kvasten?

Småbarnen vill se WINX på bio....när det finns Draktämjaren.. ja ja, bara att boka och gilla läget .

Viasat "glömde" dra autogiro sen 2008 och jag har inte märkt nåt...ha ha nu fick vi en härlig räkning på 4000:-

Som kompensation fick vi alla filmkanaler gratis i 1 månader och 3 månader gratis abbonemang ok deal.

Gissa om jag satt uppe i natt och fullkomligt slukade filmer- älskar att titta på film själv då kan gråta och skratta bäst man vill.


RSS 2.0