Gustav...

är borta varför?
Har svårt att tänka på att livet är underbart och att det finns någon rättvisa i världen- det gör det inte varför i helvete får barn cancer? Det är så jävla grymt.. BARN ska väl bara få vara barn?? Nu måste denna jävla FUCK-skjukdom utrotas det måste vara prioritet 1 eller? Skit i att bygga vägar och annat CRAP för flera miljoner nu måste den utrotas, inte ska man som barn behöva plågas av hemska behandlingar och sedan inte ens klara sig detta är för mig totalt omänskligt - tänker på Er (Anna) och Er hemska kamp. Det finns inga ord som kan förklara hur ledsamt detta känns och då känner jag Er inte Ens.

Gustav


vintern rasat....

sönder vår sporthall på jobbet faan vad tråkigt nu får man sälla sig till skaran som får BETALA för att träna suck! Bara att bita i det sura äpplet och köpa träningskort för ikväll blir det Dans-aerobic=kul.
Klädinköp = 0 Resor =1 Danmark i helgen hos min kompis tog med de 2 större barnen jättemysigt!
Bra med SAS poäng ibland.

Resor på G= Italien Juli
                    Thailand November

förhoppnings vis trycker jag in London också någongång i vår.

Det snöar ute små oansenliga flingor men ändå, nu längtar i alla fall jag efter Tussilago och sol, men jag får väl ge det i alla fall mars ut innan man kan hoppas!

Sjunga sjunga.....Nu har jag hoppat in i ett band som körsångerska skitkul att repa med livemusik helt grymt faktiskt har alltid velat gjort det men det har inte blivit av.

På jobbet är det same shit but different en viss person driver oss alla till vansinne, en ligger vaken på nätterna en håller på att bryta ihop och några vägrar ge personen jobb.  SUCK kanske läge för ett jobb-byte men i dessa tider känns det inte speciell lockande faktiskt.

Har börjat träna efter min bronkit och har börjat hosta igen= shit men det skiter jag helt enkelt jag tränar på i alla fall inför Beach 2010 in Italy.

 

RSS 2.0