nu är dom tillbaks

barnen är hemma = skönt, då är allt som det ska jobbigt att varannan veckas morsa till 2 av barnen den tredje saknar dem så himla mycket och jag kan inte göra något åt det. Längtar till sommar-semester och Italien då vi får vara tillsammans allihopa lite längre.


Lördag kväll..

huvudvärk rödvin och gubben tillbaka, mina 2 största barn är hos sin pappa saknar dem som faan.

I morgon ska jag sminkas och fotas hos proffsfotografen herregud kommer se ut som en miffo som vanligt har aldrig lyckats bli bra på kort - beror väl helt sonika på att jag är ful som stryk man kan inte skylla på nåt annat är man ful så är man . men vet ni vad?? jag är glad ändå när man är 42 skiter man i vad andra tycker det är en enorm fördel att bli äldre kanske den enda fördelen?

70000 rökare...

blev summan av räkningar jag gjorde igår , Thailandsresa + julklappar + elräkning och andra roliga räkningar.
Nu är jag ruggigt pank inte en spänn kvar - inte ens shopping på Tradera däremot sälja får bli mitt "MISSION" den här månaden. Nu är det verkligen spara som gäller!

Lillkillen ska gå på viktskola pga sin övervikt känns tungt 5 år lilla gubben han går upp helt okontrollerat läkaren säger att allt är OK men vi måste köra Tallriksmodellen och det kämpar vi nu på med - inget socker inget gott det blir frukt och grönsaker till lördags-godis. Vi föräldrar ska också med på vikt-skolan varje Tisdag medans barnen gympar så pratar vi om mat o dyl.

SKA FOTAS på söndag och sminkas - helt galet fotona kostar dock 500:- per foto men utan köptvång och sminkningen är gratis... Titta in på http://www.modelhouse.se/ så får ni se. En kompis till mig hade rekommenderat mig och jag får ta med mig en vän gäller bara att stå emot att köpa fotot!!!!!!!!Nojja i 180

har nojjat ihjäl mig för mammografisvaret som var OK visade det sig efter 10 minuters glädje så började jag nojja över blödning efter mens som har med minipiller att göra men som i min sjuka hjärna blir ...tumörer var hos gynekologen idag borde få klippkort och rabattkuponger där, han får se mer av mitt allra heligaste än mannen får.

allt såg bra ut men han tog ett cellprov varför skrek jag jag gjorde ju ett i april.. men inte hos mig det är inget farligt säger han ja... han har inte hälsoångest suck 2 veckors ångest till ...faaaaaaaan

Och så finns det de som verkligen är sjuka - jag tänker på lilla ANNA jag tänker på dig- jag borde bara hålla käft och leva livet här och nu och sluta hålla på och nojja över precis allting.

På jobbet är det high-Life mycket att göra och jag känner mig driftig till 1000 jag jobbar t o m över men träningen har blivit lidande efter min bronkit-hosta som har pågått sen jul, det ska bli skönt att börja träna som vanligt igen.

Italien resa är inbokad och Thailand likaså same as last year.

världens sötaste djur eller???

hej och hopp gummi.....

host host hostar oavbrutet sen den 23 och efter att nästa kräla på golvet för läkarna på vårdcentralen fick jag PENCILLIN johooooooo. Nu ser även jag en ljusning efter hostan jag är helt jävla färdig sover till 14.00 på dagarna orkar inte ett skit och är en slö och slapp morsa helt enkelt.

Har inte vart på jobbet på evigheter fin lön man kommer få  suck och för att inte tala om alla mail.. vågar inte tänka på skiten.

Annat var det på denna bild för en månad sen brun och fräsch och FRISK - åker                                                      tillbaka jag skiter i detta kalla jävla is-land snart. Gillar inte snö och iskyla helt enkelt

RSS 2.0