Mors dag ...

Idag var det morsdag vi åkte omkring på Djurgården nercabbat och njöt av solen, köpte present till äldsta dottern och sedan var det hämtning från kalas och vidare till min mor syster och bror för att fira mors dag och en 34 åring.
Solen sken och vi spelade fotboll, lekte kull och gungade jättekul att träffa sina syskon.

Har en jobb-ångest idag som är enorm känner att jag behöver byta arbetsplats då jag liksom är "klar" med det här nu känner ingen glädje att gå dit längre är bara less.

Vill inte bli en bitter-fitta som är kvar i 20 år och får guld-klocka det gör ingen glad.

Inget rep med bandet denna vecka förhoppningsvis blir det nästa vecka.


Ännu en dag...

har gått...jag njuter av livet och av mina barn även damm-råttorna är rätt njutbara med andra ord. Jag lever och jag har nära och kära som har det jobbigt:
Olycklig kärlek
Skilsmässor
Sjukdomar
Kanske Sjukdomar

Därför är jag glad över att vara jag, glad över mina gropar i låren, glad över deg-magen, glad över min snoriga pollen-näsa- för detta är endast bagateller sånt som hör livet till - varför ska man fokusera på detta i huvudtaget? Nej jag är lycklig när solen kysser mitt ansikte och humlan surrar förbi, pengar det har jag inga men vem faan bryr sig? Jag andas, jag lever och jag är frisk, låter som en klyscha men jag är tacksam mer än ni kan ana.

När jag var liten var jag slagen, mobbad, hånad och kränkt , jag har rest mig, kommit tillbaka och vunnit!
Och framför allt - jag är nöjd med mig själv och över mitt liv.


Räkningar...

vad kommer all skit ifrån?
månadens extra skörd var denna månad..tata...

El
Bilskatt bil
Skatt husvagn
Försäkring husvagn
Bokningsavgift för hösten för ridning

Faan vad luspanka vi blev... haha inte en spänn kvar som vanligt det är min man som shoppar så
hysteriskt det är pimpning av bilar, diverse hushållsmaskiner, leskaker, filmer, spel.. you name it.
Nu blir det spara inför semestern annars blir det bra tråkigt i Italien vill jag lova.

Klockan är halv tio ungarna sover inte än i morgon får jag lägga dem sju för dottern är helt omöjlig att få i säng
vad gör man ? Gubben reser och är inte behjälplig jag får lita till mig själv.

Sol sol ...

Idag kom den riktiga våren - det kändes som sommar och kan man annat än njuta?
Lilleman har fått en sparkcykel och den används flitigt ska jag säga.
Tränade kl. 9 i morse sen var det rep med bandet och sedan bara slappa- vi åkte nercabbat till lokala pizzerian där mannen och lilleman åt pizza och jag tog en grek-sallad mums! Sen vidare in till stan för att hämta upp största tjejen som jobbat idag.

Nu är det bara att ladda upp inför dotterns ridning i morgon jag har inte sadlat en häst på 20 år och är lite halv-rädd faktiskt för att inte tala om tränset.

Förra veckan lyckades jag få på sen-skydd på kusen det var lite läskigt då dom gillar att sparkas hästskrällena.

Norge tur och returI måndags gav jag mig iväg till Världs-metropolen OSLO har aldrig varit där och jag hade 2 timmar på mig innan jag skulle bli upphämtad för att gå på en grym restaurang - jag sprang igenom hela Oslo och fotade och fönster -shoppade Oslo är ingen billig stad direkt men de har mycket fina kläder.

Restaurangbesöket med den Norska kollegon var KEMPE-grejt, Sjötunga och jordgubbar och smaskigt vitt vin, lite öl och GT sen var jag glad i hågen och vinglade hem till hotellet där jag efter lite korsordslösning tuppade av i sängen.

Dagen efter var det jobb på kontoret i Sandvika och det var riktigt roligt.

Tänkte ge mig själv mumsig parfym "CLEAN" men den kostade 600:- på Arlanda - ingen parfym kan vara värd det, den finns i lite mindre flaska på Åhlens det får bli Skärholmen shopping vid nästa lön.

Senaste inköpen rutig tunika och en sol-gul top från HEDLANDET nära Taxinge där kan man fynda roliga kläder framför allt till barnen.

Outfit:Treggings Bik Bok, top H&M, Skinnjacka Byoung, Väska Chanel, skor Skopunkten.

psyk....

Idag kom en psykolog till jobbet för att interjua oss jag hade tid idag - vi har oro i gruppen och detta ska tydligen lösas av denna inhyrda person.

Inte tror jag ett skit på detta utan det är ett sätt att sopa problemen under mattan med lite fin "TOUCH" med en känsla av att allt ska ordna sig.... nääääppp inget kommer ordna sig ett skit inte en chans.

När jag kom hem svepte jag 3 glas vin och la mig i bubbelpoolen har äntligen slappnat av lite - nu har John Blund kommit och jag är skit-trött.

Har beställt pelargoner på Odla.nu längtar tills jag kan plantera dom små liven.

Dottern har fått lov att börja rida - köpte stövlar på blocket idag för 75 riksdaler som hittat.

svårt..

När jag läser Saras blogg känner jag mig maktlös man vill bara hjälpa henne i eländet men hur?
Ung tjej med cancer som dessutom har stor empati och kärlek för sin mormor mitt i allt elände, läs hur sjukvården ignorera hennes rädsla och låter henne vänta utan besked i veckor..
Sara


Själv har jag en annan grej - någon jag känner har gjort något dumt - alla vet i dennes närhet men ingen säger något till dennes respetive man vill ge personen en chans att själv erkänna men veckorna går och inget händer.

Hur gör man ska man "tjalla" eller inte???? Känns hemskt det är barn inblandade också.
Sitter här och äter japan -mix, i morgon kör jag ett skivstångs-pass kl. sju och innan dess ska jag hinna: hämta på dagis skjutsa till gympa hem och laga mat till barna-skocken suck och allt detta innan sju...


Drömmer om sommar och sol

Faan vad det fortfarande är kallt - jag har värmeelement under bordet på jobbet och arsel-värmen på i bilen fortfarande är trött på att frysa nu - ska snart gå och lägga mig med min nya värmedyna som går på batteri (obh nordica) som mannen köpt - längtar fruktansvärt till Italien-resan har bokat om den så vi nu får hela 2,5 veckor istället för nästan 2 som kändes lite snålt när 3 i familjen tar bilen och husvagnen ner... jag själv flyger kan inte tänka mig att åka bil i 3 dagar-- blähhh.
Sen längtar jag efter THAILAND igen vi åker ju som sagt i november igen och ska då träffa våra Thailändska vänner som bor i Phang-nha ute i djungeln vi brukar övernatta hos dem och grilla och ha mysigt - sist tvingade Su (frun i huset) mig att basta i 100 grader då det var 40 ute en mysko upplevelse och hon ställde in en riskokare med skumma örter som var så starka så jag höll på att svimma där inne i värmen....

Men nu är det måndag fortfarande och det är bara att kämpa på och vara glad inga bekymmer man är lycklig var dag.. Ha kuna matata.Växthuset bebott igen.

Nu har jag flyttat in .... i växthuset de övervintrade pelagonerna är på plats likaså änglatrumpeten som aldrig
blommar och så har jag sått frön oxå.
Äntligen.. köpte också nya rosor då flera stycken dog under den långa vintern.

Dagen såg ut såhär:

Frukost i växthuset
Fika hos Farmor
Te i solen
Plantagen
Poweryoga
Plantering av rosor och fylla släpet med massa trädgårdsavfall ..
blogga och läsa andras bloggar.

Nattning av lilleman.
Nattning av mig själv.

RSS 2.0