Herreguuuud

glömde träningen, cyklade istället, är helt sänkt efter psyk-mötet på jobbet där det ljögs och klandrades och annat sand-låde tjafs - inte kom vi nånstans heller jag har bara ett val att byta jobb - så det är min huvudsyssla nu vill ha ett nytt säljar jobb gärna med mode som inriktning, men vad gör man när man inte är hög-skoleutbildad? jag vet ju mitt värde men hur ska man få andra att förstå det som inte fnnns på papper?

Säljer just nu PRADA väska på Tradera har redan fått 10 bud på den tjohooo, Tradera är grymt roligt .

Har fått en jordgubbs mojito av mannen på blanka måndag kvällen mums!!! skål.

atjoooo

Är förkyld - helt hysteriskt förkyld näsan är röd och rinner som en kran det rinner ur ögonen också, fick tacka nej till coctails med tjejerna och likaså utgång, istället ligger jag under täcket och har läst ut Unni Lindells Rödluvan hon skriver grymma kriminal thrillers.

I morgon är det gårdsfest med grannarna på hörnet, det brukar arta sig med partytält barn som löper amok och föräldrar som halvlulliga vinglar hem vid 12-snåret det är bara pensionärerna som orkar sitta kvar till morgon kvisten.

Rätt tråkigt tillställning men man måste ju ställa upp för grannsämjans skull känns det som.

snörvel och out för mig tonight.

skopunkten och mus-problem

Min mus är helt fucked up den vill inte fungera på vänster musknapp så jag får använda lap-topens knapp suck.
Jag repar igen med vårt band Bobby Ewing vi låter grymt bra faktiskt.

Pank efter semestern dissar jag dyra gatan i stan och går till härligt plastiga och billiga skopunken hittar ett par vrålhöga porriga dojjor till det fashionabla priset av 399:-

Känner mig nu ännu coolare än någonsin och har givetvis ännu ondare i fötterna än någonsin också.

Nu är det dax för 1 timmes Qi gong så hej så länge.


Äntligen Fredag

Äntligen Fredag och förhoppningarna är stora - efter en skräckdag med min underbara kollega som började dagen men en rejäl utskällning och lite trevliga hot så kan jag äntligen slappna av.

Nu 1 Mojito och ett glas Rose senare är jag förhållandevis lugn men tankarna snurrar och jag undrar när jag ska få betong-känning . . inte någon människa borde få ha det så här på sin arbetsplats.

Ja ja slut på gnällandet - min  kära son är lite anti efter en lång dag på fritids han vill inte ens sitta bredvid sin mamma i soffan - suck.

Det är kallt ute och chockerande kallt inne men vem faan har råd att sätta på värmen i September? Måste nog pina oss i några veckor till tur att det finns tofflor och fleecetröjor.Världens gulligaste dotter

RSS 2.0