Prima ballerinaTack gode Gud för lågpriskedjan Skopunkten fick 3 par ballerinor för 300 spänn. Ibland är det kul med nytt även för en loppis nörd.

I helgen är det spelning på Big Ben klockan 10 smäller det kom dit du oxå.

Kram


Hektisk helg

Suck jag är helt slut vi blir först väckta av ett jobb case 2 på natten sen är det jakt efter presenter Lill-bus skulle på 2 kalas efter varandra jag själv jagar scenkläder men det är inte lätt att hitta Köpcentren har vara de vanliga tråkiga kedjorna. Letade på myrorna oxå men inget passade. Skjutsar barn hela dagen och handlat pantat burkar bakat och gjort klart pinatan tills i morgon då Lill-bus fyller 8 år. Tur att man har bra kondis.


Direktrapport från Göteborg

Här kommer en rykande färsk rapport från Götet, har precis sett Tomas Ledins show på Rondo är väl inget Fan direkt men Gud vad han och hans musiker var bra... Helt grym show.
Jag är ju nere på underhållsmässan och har montertjänst idag och i morgon bor mitt på Avenyn är spik nykter Gud vad skönt tror faan att jag ska bli nykterist hatar bakfylla jag får alltid hemsk ångest dan efter och det blir värre med åren.
Nu ska jag läsa ett kapitel ur min bok och äta bilar puss och kram


RSS 2.0