hahahaha vilket skitsnack.

Har ni läst vimmelmammans kommentarer? vilka loosers det finns missa inte denna "HETA" debatt,
Vi i vår familj prioriterar resor - vi reser typ 3 ggr om året och det retar vissa enormt har vi märkt inte minst på jobbet där man undrar- är ni gjorda av pengar...EHHH nääääh inte alls men vi har inget landställe, köper inte sprit på systemet åker inte taxi går inte ut och festar, köper inte massa onödiga "stor-handlingar" som egentligen är jävligt oekonomiskt..... Sug på den ni...

I alla fall, många av vimmelmammans kommentar handlar om avundsjuka om THAILANDS resor, fjällenresor etc.
Vi gör exakt som familjen GRAY och vet ni vad ... vi har råd... det handlar om PRIORITERINGAR kan ni stava till det eller?   
 
Till något trevligare:

vill ha just nu.
Vi drar till fjällen...

och har redan kommit hem det var i onsdags vi drog iväg till Björnrike några kompisar och jag skitkul, hyrde nice lägenhet, körde hårt i backarna och shoppade loss i skid-shopen och röjde på After-skin precis som det ska vara.
Bandet spelade tyvärr endast i 20 minuter???? Barnfamiljerna höll på att tuppa av pga hårdrocken.
Skönt att säga: Barnfamiljerna gjorde si och så precis som att jag inte är någon "barnfamilj" det skulle bara veta att det lurar en 3 barnsmorsa bakom allt spackel och kort-kort.. ha ha.

Skidåkningen gick bra, vädret var alltifrån Snö, Regn, Dimma, och stråland SOOOOL.

Nu får jag se fram mot Påsk när min syrra kommer det ska bli kul att träffa henne igen.

Ny bil och på väg mot fjället.

Ja ny vecka en färsk vecka kan man säga i helgen försvann anna till himlen och lämnade man och barn kvar här på jorden läs hennes blogg och hur fint hennes man skriver om den sista tiden - det känns som igår som jag var i deras sits - mitt helvetes år 2007 när pappa dog det var nästan precis samma händelseförlopp och det är tungt väldigt tungt.

Något roligt är att vi ska till Björnrike på Onsdag det ska bli grymt nice.

Igår köpte jag mig en ny bil också den bara stod där i affären och ropade till mig: Köp mig Köp mig jag vill bli din och jag besvarade denna kärleks-flirt till bilhandlarens förtjusning!

Den 25/3 kommer den - på lillgrabbens födelsedag till råga på allt!


coverfabrikenvar och kollade på ett jättebra band som heter coverfabriken http://coverfabriken.se/

De rockade loss och var värda att jag hade värsta "hang-overn" dagen efter blähhhh, men man får väl skylla  sig själv antar jag men det smakar ju så gott de där drinkarna och ölen just då i alla fall.

Idag har jag åkt längdskidor och tränat poweryoga känner mig såååå duktig.

Klockan är 21.24 och 5 åringen är vaken han är hungrig som vanligt detta är en evig kamp denna så kallade hunger han känner hela tiden - han har gått ner i vikt och allt går bra men det är som sagt var en evig kamp.


RSS 2.0