kräftskiva

sitter här ensam i vardagsrummet och är i stort sett helt nykter efter vår kräftskiva- när man är värd och ska serva 17 pers hinns det inte med så mycket drickande ett glas vin och en snaps och 2 mojitos men de var svaga .... nu är allt städat och klart gubben blev full och somnade och alla gick hem vid halv tolv .. det är bara jag som vakar i skum-timmen är inte speciellt trött trots allt skönt att var ifred en liten stund. Kräftlyktorna är nertagna och skalen är kastade tiden går så fort det är rätt skrämmande man får passa på och njuta av varje sekund.

I morgon är det stallet som väntar 08.45 måste vi vara där och välja häst.

Sen är det slappa som gäller nästa vecka börjar alla träningar jag ska träna 3 ggr veckan för att få en summer beach body 2011.

Vila i frid....

Thomasine är borta - faan den där jävla cancern - varför kan man inte hitta något vaccin eller liknande för att slippa skiten?

HLR kurs idag hjärt och lungräddning med defibillering det var grymt bra att lära sig det - vi är 2 på vårt våningsplan som kan det nu - frågan är om man verligen vågar ge elchocker när det verkligen gäller på riktigt, hoppas jag aldrig behöver prova.

Backlucke loppis fynd:
Kräft-vaka

Idag är det den stora kräftdagen här i vår sjö, folk fiskar kräftor som galningar - vi åkte ut med båten men fick dålig fångst vid första försöket 4 st men vi flyttade burarna till bryggan och hoppas på bättre tur den här gången vi ska hålla på till 3 i natt + kokning av dom små liven så det blir natt-vak lite jobbigt då jag ska vara i stallet kl. 8.45.

Idag har jag också lyckats fånga ett gäng härligt gula stora kantareller tillsammans med min bästis H som också hittade ganska många.

I morgon blir det baklucke-loppis vid gamla  Botkyrka backen mellan 11-15 hoppas vi gör några fynd jag åker dit med kompisarna H och min lilla finne det ska bli kul.

Sedan ska vi nog fira stora tjejen Mickis som fyllt 21 år.


Det roliga är över....

Så var den slut för den här gången..semestern alltså - tur man har 2 veckor kvar i höst/vinter då Thailand väntar mamma ska med också men hon åker en dag tidigare med Ving till Kamala Beach det blir jättekul.

Vi har tillbringat 3 sköna veckor i Italien där vi badat solat och shoppat skor ätit god mat mums.
När vi lämnade campingen blev det många kindpussar.- inte ett öga torrt.

Vi avverkade annars det mesta, BRÅK, spysjuka, Rån-försök första kvällen i Verona och myggbett och fyllsjuka.


Helt enkelt en helt normal semester med 5 pers intryckta i en husvagn i ett främmande land . jag har hört Shakiras waka waka tills jag kräks och dansat barndisco med dottern varje kväll.

Otroligt nog har jag inte blivit dålig av den italienska glassen trots min laktosintollerans - konstigt!
Mammas kille i barnpoolen


RSS 2.0