Nojja i 180

har nojjat ihjäl mig för mammografisvaret som var OK visade det sig efter 10 minuters glädje så började jag nojja över blödning efter mens som har med minipiller att göra men som i min sjuka hjärna blir ...tumörer var hos gynekologen idag borde få klippkort och rabattkuponger där, han får se mer av mitt allra heligaste än mannen får.

allt såg bra ut men han tog ett cellprov varför skrek jag jag gjorde ju ett i april.. men inte hos mig det är inget farligt säger han ja... han har inte hälsoångest suck 2 veckors ångest till ...faaaaaaaan

Och så finns det de som verkligen är sjuka - jag tänker på lilla ANNA jag tänker på dig- jag borde bara hålla käft och leva livet här och nu och sluta hålla på och nojja över precis allting.

På jobbet är det high-Life mycket att göra och jag känner mig driftig till 1000 jag jobbar t o m över men träningen har blivit lidande efter min bronkit-hosta som har pågått sen jul, det ska bli skönt att börja träna som vanligt igen.

Italien resa är inbokad och Thailand likaså same as last year.

världens sötaste djur eller???

Kommentarer
Postat av: Tezz

Ja usch väntan på provsvaren är alltid lika jobbig. Går alltid o tror det värsta ända tills man har det lugnande beskedet i handen.

Skönt att allt var som det skulle på mammografin iaf :)

2010-01-21 @ 14:35:38
URL: http://blogg.gd.se/tezzinthecity

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0